IK STA

IK STA voor het samen oplossen van jouw directe (onbewuste) problemen die jij ervaart in je leven.

Het bewust (weer) in contact komen met je natuurlijke staat en Zelf is de grondslag waar IK STA voor staat.

Wanneer je in jouw natuurlijke staat fungeert gaat alles je moeiteloos af. Tuurlijk zullen er tegenslagen zijn en het leven is heus niet altijd rozengeur en maneschijn, maar dat zijn wel prachtige lessen om mee te nemen. Moeiteloos betekent dat je in de flow zit, in jouw flow welteverstaan. Hoe dichter je bij jezelf staat, met bijhorende pure gevoelens en intentie, des te betere keuzes je maakt, in je kracht komt en moeiteloosheid kunt ervaren.

IK STA gaat over het hier en nu, én hoe je in het hier en nu invloed hebt op de toekomst.

Ik sta voor het bewust maken van jouw daadwerkelijke ik, je natuurlijke ik. Dit doe ik door jouw onbewuste belemmerende oordelen, overtuigingen, emoties, angsten en stress samen met jou op te lossen of de invloed hiervan significant af te laten nemen. Het zorgt ervoor dat jij (weer) bij jezelf komt, in je kracht komt te staan en alles aankunt op jouw manier. Je gevoel is je kompas.

Er wordt weleens gezegd wanneer je over gevoelens of je innerlijke wereld spreekt: ‘Oh wat zweverig!’ Nou, in mijn optiek niet. Het is bezig zijn met het accepteren en aanvaarden van jezelf, de situatie(s), de omgeving en jezelf op dit vlak te ontwikkelen. Daarbij is het zelfs een must wanneer jij volgens je kern wilt leven. Hierbij kun je gebruik maken van alles wat (er) is buiten jou, maar vooral in jou. Zweverigheid zou je de perceptie van een ander ten aanzien van wat jij doet, zegt, ervaart en/of denkt kunnen noemen. Het gaat erom wat jij ervaart. Directe invloed heb alleen jij op jezelf, wordt weer je eigen baas door op te ruimen wat jou niet dient.

Niet INSTA, maar IK STA er voor jou in dit proces!

Waarvoor sta jij of wil je staan?
En wat belemmerd je om jouw doelen te behalen?