IK STA – Traject

Een traject start met een kennismakende Waar sta ik? ont-dekkingssessie.

Hierin ga ik samen met jou bekijken wie je bent, waar je nu staat in het hier en nu, waar je naar toe wilt (dus je doel) en alles wat jou daarin belemmerd. Dit zijn de obstakels, pijnen en overige belemmeringen op weg naar je doel. De ontdekkingssessie is, ongeacht of je hierna door wilt gaan met het traject of niet, een gift van mij aan jou. Ik vind dat eenieder hulp verdiend en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.

Wil, kun en/of durf je na de ontdekkingssessie verder? Dan help ik jou te werken aan de gestelde doelen door middel van life changing methoden, inzichten en oefeningen.

Wat gaan we dan doen?

Het belangrijkste is het leren te gaan voelen, je eigen wijsheid te ervaren en dit als je levenskompas te laten werken en gebruiken. We beginnen eerst met de transitie van de staat van bescherming naar de staat van groei, waarbij we werken aan bewuste en vooral onbewuste belemmeringen en blokkades. De staat van bescherming veroorzaakt o.a onbewuste overtuigingen, oordelen, emoties/ladingen en angsten die je tijdens je leven mogelijk hebt ontwikkeld, spontaan opkwamen of hebt opgepikt. Wanneer je je in de staat van bescherming bevindt wordt dit objectreferentie genoemd. Objectreferentie wordt gevoed door materiële en externe dingen waar mensen zich aan vast proberen te houden, dit komt voornamelijk voort uit het gehoor geven aan onzekerheden en angst. Dit houd je tegen of leidt je af van hetgeen je eigenlijk wilt.

Waar we naar toe werken is de staat van groei en veldreferentie. Dit staat in een notendop voor de (diepere) connectie tussen jou en alles om je heen, hierbij ga je niet meer uit van schaarste denken en onzekerheden, maar op mogelijkheden en keuzes maken. Je gaat je bevinden in het hier en nu. Hierbij is accepteren en aanvaarden van jezelf en je situatie aan de orde, tezamen met de meest pure intentie die je hebt. Dit zorgt ervoor dat je vanuit je jouw meest pure vorm kunt werken en creëren.

Wanneer wij hier samen aan werken gaat er een wereld voor je open. Je zult; veranderen, tot rust komen, acceptatie ervaren, je doelen halen en/of willen bijstellen, jezelf en je positie in dit leven beter leren kennen vanuit een ander perspectief en weer en/of meer jezelf worden.

De aangereikte inzichten en gebruikte methodieken variëren van ademwerk t/m het oplossen van je grootste en diepste angsten uit je onderbewustzijn. Het klinkt misschien zwaar of “zweverig”, maar ik sta ook voor humor, ontspanning nuchterheid en balans. Je wordt echt niet bij je enkels afgezaagd en weer op straat gezet 😉

Neem vrijblijvend contact met mij op indien je geïnteresseerd bent en dit goed voelt voor jou. Graag ont-moet ik jou.

Het IK STA – traject bevat onderdelen van en wordt o.a. geïnspireerd door inzichten van:
Bruce Lipton, Candace Pert, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Willem Stevens, Byron Katie, Joe Dispenza en vele anderen, in een holistische aanpak die er voor eenieder anders uit ziet.


Succesverhalen